1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582259 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2150916

Sv: Apropå nånting...
Puckat: Jag tänkte nästan lite tvärtom, åtminstone på något klipp de la ut igår. Att han såg rätt så mjuk och följsam ut, vilket inte alltid är fallet med backar som är sådär pass långa. Kimmo Lotvonen såg väl i stort sett ut som att han var gipsad från midjan och nedåt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Knylan: Från det lilla jag sett tycker jag han verkar placera sig väldigt bra utan att ens behöva tänka på det. Jag tycker det ser ut som om han använder sin energi väldigt effektivt, så är han inte helt otränad borde han kunna klara rätt många minuter per match.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Knylan: Känner mig inte ett dugg orolig över kvaliteen på PW, fortfarande inte passerat sin prime, så ingen avdankad lirare heller. Tror Dahlén när han säger det var en toppback i Utica. Dessutom spelat VM med Kanada, det gjorde han nog inte via bananskal precis heller då dom lär ha en del backar att välja på trots allt.

Mina tveksamheter kring hans val av att spela i Italien stillade min oro när man fick veta anledningen att han ville spela Spangler Cup med Kanada. Han verkar lite Dahlén-unikt välja sin egna väg på nått sätt.

Det enda som jag ser skulle kunna göra det till en flopp är om han är totalt otränad i grunden, eller att han trots sin ålder känner sig mätt med hockeyn och bara ser det här som en mysigt litet äventyr. Av det man läst och sådär får jag inte vibbarna av nått endera. Jag tror ärligt att detta är ett "rån" av Nubben och det är en SHL back rakt av. Kolla på djurgårdens nyförvärv med samma poängskörd i samma KHL lag Dynamo Riga. Deras back är dessutom 33 och bör anses mer som en liten chansning i då fall.

OM vi tar steget upp så hoppas jag att det är en sån back som man kan bygga vidare på och att Familjen kanske därefter anslutit till vackra Timrå/Sundsvall. Ypperlig plats att rota sin familj på ett par år. ☺️
Kommentera