1150x200-e2WhHkUw.jpg

Timrå IK

524465 inlägg · 6213 ämnen

Inlägg #2154208

Sv: Apropå nånting...
mikenomad:

Absolut, jag tycker definitivt att ettan i år ska flyttas rakt upp om vi inte kan genomföra ett slutspel för att kora en vinnare, samt att sämsta laget i SHL går motsatt väg.

Tyckte även samma förra året såklart att 1:a och 2:a skulle man flyttat upp och de sämsta i SHL ramlade ut.

Har man avslutat ett serie bör man utse vinnare och förlorare på något sätt annars har hela säsongen varit bortkastad och det har varit 52 träningsmatcher.

Men på ett sätt är jag glad att vi inte flyttades upp ifjol på de grunderna nu när man vet hur säsongen blev, dels för att det är resan dit och känslan att vinna något som är det härliga, inte få det gratis. Men även för att det hade varit helt fel säsong att gå upp med tanke på att man inte tillåter publik, hade varit otroligt svårt att konkurrera med de etablerade klubbarna och man hade nog slutat sist samt att första säsongen när man går upp ska vara en publikfest och inte spel inför tomma läktare. Att som nykomling spela inför tomma läktare hade nog varit ett hårt slag ekonomiskt också eftersom en del av tv pengarna ska gå i fallskärm.

För mig som ser hockey oavsett division kan jag tycka att HA är en rätt rolig serie, det skräller rejält och lagen varierar i styrka från år till år, man får se unga spelare slå igenom, visst spelarna är sämre men det är roliga hockey och öppnare spel och svänger mer i matcherna (lite som tjusningen att se JVM).

Jag håller på ett lag inte på en serie.
+5
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Rytter: Jag känner exakt som du och vore det inte så skulle man ju aldrig kunna vara Timråit. Kärlek och passion-oavsett division. Är väl snodd från Leksand men det är klockrent.

För att ta kärleken till ett lag en nivå till; Jag har tallarna (klubbmärket) tatuerat på vänster överarm. När vi var på botten och minuter från kk hörde jag från flera "Vad gör du med tatueringen om det blir konkurs?" "Hur täcker du den?" "Tar du bort tatueringen om Timrå konkar?" etc.

Helt jävla absurt! Motfråga: Om du tatuerar in ditt barns namn el dyl och så dör hen. Tar du bort tatueringen då?
+11
Kommentera