1150x200-e2WhHkUw.jpg

Timrå IK

530628 inlägg · 6214 ämnen

Inlägg #2154233

Sv: Apropå nånting...
mikenomad:

Bra liknelse, det blir ju snarare ett monument och ett minne om klubben skulle gå under.

Men ska jag vara egoistisk så skulle jag ju helst se er kvar i HA, serien kommer bli betydligt tråkigare utan er, men väljer att se det positivt, gå ni upp så ses vi nästa gång i SHL, det får vara vår drivkraft för att få derbyn. Så går ni upp se för fan till att hålla er kvar tills vi kan gå upp.

Blir väldigt intressant att se hur säsongen nu avslutas. Vi hade ju en diskussion i vår bok och jag skrev ett inlägg om att jag tycker det är skrämmande att man inte hört någon plan från ligorna för hur man ska kunna slutföra hela säsongen och vad som gäller, kortar man ner? vad gäller vid corona utbrott under slutspel? Kan man spela längre än 30/4?

Redan nu är spelschemat tight och ett slutspel tar minst 6v att genomföra (play in borträknat), HA slutar 14/3 och SHL var väl 14/3. Hur ska man kunna genomföra ett slutspel och kval innan kontrakten går ut den 30 April?

Jag har noll förtroende för ligan och tystnaden får mig att tro att det inte finns någon plan än, utan man väntar och ser för att sedan behöva ta ett panik beslut. Men jag har gärna fel i denna fråga och de vet precis vad de håller på med.
+9
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Rytter: Jag är inne på samma linje som dig, jag befarar att det inte finns någon plan iaf man blir tvungen att avbryta. Men om det blir samma visa som ifjol så tror jag att många börjar lessna på den totala inkompetens som styr...
+1
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Rytter: Tyvärr tror jag att dina farhågor stämmer. Hur jävla profissionellt elitklubbar i olika idrotter kan drivas så verkar förbunden, högsta hönsen, i de olika idrotterna vara rena hönsgårdarna, klubbarna för inbördes beundran, inkompetensen persifionerad
+3
Kommentera