1150x200-e2WhHkUw.jpg

Timrå IK

530635 inlägg · 6214 ämnen

Inlägg #2154237

Sv: Apropå nånting...
Villervalla:

Ludvig Larsson mora som tredjecenter, han har imponerat på mig när jag sett honom. Ingen spelare man hade koll på innan, men tycker han ser ut att vara en hårt jobbande center och duktig tekare, kan nog ta en tredjecenter roll i SHL laget.

Sedan på ena kanten får han han lite kraft i Måns Lindbäck i SSK, han är lite av en favorit, en riktig powerforward som fått målskyttet att lossna i år, tror inte han skulle göra bort sig i en tredje/fjärde i SHL.

På andra kanten så går Martin Mellberg eller Jesper Norbäck från Almtuna in. En skridskostrak tredje kedja som kan vara riktigt intensiva och även har poäng i sig.

Fjärde blir en länskedja som bara ska gnugga =)

Sylwander-Boyce-Lindholm
+1
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Rytter: Nu har vi nog fullt på forwards, saknas backar. Lofqvist och Svenson, Corrado och Hasa. Då har vi tre, Belov och någon till. Och då är inte ens Anton Svensson med och vi har fullt lag. 🤔
+1
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Rytter: verkar bra men Löven får ingen spelare med. Liss platsar nog någonstans, man vill inte spela mot honom men hur är han att ha i laget? Är han lagspelare bör han med men jag är tveksam.
+1
Kommentera