1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581640 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2160765

Sv: Timrå IK - Tingsryds AIF 2021-03-05
mikenomad: Låt hårde Harde få ett par matcher i sig så är vi tillbaka i gammalt gott slag. Jag tror hans närvaro är oerhört viktig för laget. Vissa här går bananas för några småtorskar och halvruttet spel på banan. Det kan ju va så att spelarna omedvetet inte går in 100 procent i närkamperna just nu då seriesegern är tryggad. Rädd för skador m m..Jag är helt säker på att Timrå IK kommer öppna spjällen och släppa lös boosten då finalerna kommer igång. Dahlen behöver motivation för att kunna leverera te x..och när han drar igång show a la Jonte då jävlar blir det fart på övriga också.
Men visst kommer det bli nervöst..jävligt nervöst !!! Ända in i kaklet och pannben som Freddan måste få in i skallarna på alla.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Tingsryds AIF 2021-03-05
snushane: Det är ett sällsynt märkligt läge vi befinner oss i också. Spänningen runt förstaplatsen har varit död i närmare 15 omgångar nu, så brukar det i stort sett aldrig se ut i en tabell på den här nivån. Löven var spelmässigt överlägsna ifjol men inte på samma poängmässiga sätt om man ser till glappet nedåt.

De som var våra toppkonkurrenter på förhand har vikit ned sig under seriens lopp, vårt poängglapp beror ju främst på det. Löven tog 121 ifjol, sen stannade väl vi och Modo runt 110. Flera mer eller mindre betydelselösa rekordjakter till trots så är det nog tveklöst så att vi mer eller mindre omärkbart tvingats in i en andra försäsong nu, och har befunnit oss i den sedan omgång 30 i stort sett. Högst ofrivilligt, men är det något man lärt sig nu så är det att just faktorn av att något är ’på riktigt’ betyder allt i stort sett.

Den faktorn är alltid lika svår att smälta under en försäsong när man befinner sig mitt i den, för man ”ser ju mer egna ögon” hur slappt vi uppträder mot tex Mora i SCA-cupen. Sen kommer premiären och hela försäsongen raderas så fort pucken släpps. Det bär emot att likna nuläget med en försäsong, men det ligger betydligt närmare än motsatsen.
Låst ämne