1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580677 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2175158

Sv: Apropå nånting...
Sputnik: Blir inte förvånad om Färjestad är nästa storlag att hamna i liknade situation som HV och Brynäs är i nu, inom nått år. Djurgården är också ett lag jag tror får det svårt nästa säsong.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
kattan: Vad som egentligen flugit i de där gamla elefanterna är fan svårbegripligt ändå. Lyckas Brynäs till slut kravla över strecket nu i slutet så är ju faktum fortfarande att de dansat runt samma streck i flera år. Samma med Linköping, och DIF kan få det kämpigt under kommande säsong precis som du nämner. DIFs marginal ner till kvalplats i år kan visa sig bli så liten som två poäng. Sanslöst.

DIF har ligans femte högsta corsi, men håller nu på att missa topp tio t.o.m. Det finns en risk att de blir så stressade över det usla poängutfallet i år att de nu får för sig att rita om hela sitt spel och frångår något som ’egentligen’ är vägvinnande till att göra något annat och att det bara blir ännu sämre. Grunden i HVs haveri kan tänkas ligga i att de gjorde något liknande, tror jag. Kraven utifrån gör att man ”tänker om”, men man byter inte ut hela truppen utan större delen av föregående års trupp ska nu spela en annan hockey än det man ursprungligen var värvad för. DIF kan vara ute på otroligt djupt vatten, och nu verkar de ju bränna kulturbärare som Henrik Eriksson dessutom. Likheten med hur HV arbetat är nästan slående. Precis som om att det är de där spelarna som skulle offra sitt liv för klubbmärket som gör att laget inte får till det under en säsong.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
kattan: Djurgården har ju redan varit i HockeyAllsvenskan nyligen. De får gärna åka ner och ha derbyn med Solna och Hammarby i Hockeyettan.

Stadens totala brist på hockeykultur är uppenbar.

Solna kunde inte få till en enda match i globen eftersom ingen ville se dem spela.

Djurgårdens läktare blev helt tomma när färjestad körde över dem i semifinalen.

De kan hålla sig till fotbollen.
Kommentera