1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

577964 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2175215

Sv: Apropå nånting...
Spock: Just Solna är ju lite fascinerande, en förening med lång historia men typ inget publikintresse (sett till deras geografiska förutsättningar). Det ekade ofta halvtomt under deras senaste sejour i SHL.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
KB65: Hel tomt ekade det under den senaste säsongen med publik. Vilket sett till deras förutsättningar är ett kvitto på att ingen bryr sig om hockeylaget.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
KB65: Så som det låter bland inbitna Gnagare så är problembilden mycket exakt densamma vi som utomstående gärna hugger på. Uselt skött, och framförallt alldeles för svagt skött. AIKs starka varumärke har använts för kapitalstarka lycksökare och det som kommit ur det hela verkar mest vara en känsla av att AIK Hockey är något helt annat än AIK i sig. Som att hockeyn bara renommésnyltar klubbmärket i stort sett. Hela den där Harkimo-härvan runt millennieskiftet gjorde sitt för att sätta an tonen för vad klubben fortfarande kämpar med, och det verkar ju inte riktigt vara slut än heller.

Sen bara det faktum att man spelar sina hemmamatcher på Hovet och inte i Solna. Det är ju inget nytt i sig, men ska hockeyn någonsin få tillbaka sin identitet så måste man nog få till en arena i Solna.
Kommentera