1150x200-e2WhHkUw.jpg

Timrå IK

531691 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2188958

Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
Andersson: Nej Carlson och Hardegård var ju inte med sista 2 matcherna mot Löven i back to back mötet heller. Walli och Lodin tappades på vägen också..
+8
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
Skriver inte så mycket här längre, men nu jävlar är det dags!

Nu börjar nervositeten kicka in. Vågar knappt tänka att vi kanske faktiskt vinner den här finalen. Känns som att ens en positiv tanke är en jinx. Man sitter och tänker på vad som talar till vår fördel kontra löven fördel. Vi har bättre spets, bättre försvar och bättre målvakt, men räcker det mot löven som alltid får domarna med sig (oavsett vad dom själva tycker och säger) och spelar fult som fan och filmar och har sig. Löven känns som ett lag som kan gå in för att skada våra viktigaste spelare bara för att öka deras chanser att vinna i slutändan.

Dessutom är min sambos familj löven supportrar (tack och lov är inte hon de). Nu under finalen är dom inte välkomna hit, och skulle löven vinna är dom inte välkomna på minst ett halvår. Om vi vinner därimot åker vi och hälsar på direkt, iklädd matchtröja såklart, även barnen får klä sig i världens finaste färger!

Jag tror iaf att om det är hockey som spelas vinner vi alla dagar i veckan, men känns väldigt ovist med tanke på att löven inte är ett dugg intresserad av att spela hockey. Kan Dahlén, Lundin, Johansson och egentligen en uppsjö av spelare hålla sig från skador borde vi vinna.

Jag tippar 4-2 i matcher till oss. Går det till en sjunde avgörande vinner nog löven eftersom vid de laget har dom hunnit skicka halva vårat lag till sjukhuset.

Fattar inte att jag sett fram emot det här hela säsongen. Att vara i final är fan vidrigt för den mentala hälsan!
+22
Kommentera

Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
Sputnik: Så 3 av våra topp 5 backar saknades kan man säga. Nu är det lite tvärtom då Löven saknar en del kuggar. Får se om det speglar av sig på isen.
+3
Kommentera