1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581446 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2191589

Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
Sputnik: Ok nu riktar vi fokus. Vad tyckte vi om matchen i helhet? 7-0 bådar gott. Vågar vi tro att det släpper nu? 🙏
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
Sputnik: Haha Walllson anektdot i Podden. I en J18 match mot Skelleftå med Wallson som tränare så delade Berglund av alla ut en knätackling på skellefteåspelare. Spelaren blev skadad men domaren missade att ta den som utvisning. Vad gör då Wallson? Jo han kallar till sig laget, tar ut dem från isen och spelar ej färdigt matchen för han anser domaren va för dålig. Hahaha jag dör...
Låst ämne

Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
Sputnik: Vi har,ett stort mentalt övertag nu. Vi inte bara vann mot löven för första gången på länge vi gjorde det med 7-0!

Vill inte jinxa men det känns som det ska mycket till för att de ska slå oss i bäst av 7 nu om de får två avstängningar och har retat upp Dahlen. Då är han som bäst.Orosmolnet är om varken Hartmann eller Reinhardt kan spela. Vi kan inte spela junioren mer det märkte vi igår. Men det är mycket hockey kvar och vad som helst kan hända
Låst ämne

Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
Sputnik: Ska bli oerhört spännande att se om Timrå lyckas hålla samma nivå i nästa match. Tycker att en storvinst och väl genomförd match ofta efterföljs av ett magplask. Har varit så i serien och framför allt i slutspelet.

Nu var ju Björklöven klappkass just idag. Något dom inte lär vara på onsdag.

Det tror jag blir en utmaning till på onsdag. Bibehålla fokus och inte låta den här segern stiga dom över huvudet. Timrå får inte glida in och tro att nånting är vunnet. Två jävulskt tuffa bortamatcher väntar.

Men just idag? Dominans va? Det där jävla lövenspöket blev ju misshandlat, fördrivet och utplånat. Just idag.
Låst ämne