1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580919 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2191612

Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
mikenomad: Snälla kan vii inte bara gå upp! Orkar inte en säsong till med Harald och Mr Americanos lover Helber.
🙏
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
Sputnik: Hade inte möjlighet att se matchen, så har undvikit att besöka HS för att inte bli spoilad.

Om jag var arg efter sista matchen mot BIK Karlskoga, så är det ingenting mot vad jag är nu. Jag är ingen aggressiv person, men jag var nära att köra skärmen genom TV:n när Helber började svamla om att "Björklöven ville visa att de är störst och starkast". Jag brukar klanka ner på hur Dahlén uppträder i intervjuer, men denna gång gjorde han ett bra jobb att få Helber att framstå som den idiot han är.

När de sedan sade att Wallson var på väg, visste jag att det skulle bli illa, och han överträffade verkligen sig själv denna gång. Sättet han uppträder på nu får Bert Robertsson att framstå som sympatisk och medietränad i jämförelse.

Det som nästan känns allra värst är att idioten Hellström borde ha varit avstängd i denna match efter tacklingen på Lilja.

Fyfan alltså. Jag sa inför matchen igår att jag skulle vara hynda under denna finalserie, men nu känns det nästan som att MoDo spelar. Björklöven kan vara det äckligaste lag jag någonsin skådat, de överträffar de värsta upplagorna av Färjestad med råge som det ser ut nu.
Låst ämne

Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
Full mutter!
Låst ämne