1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581446 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2191644

Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
EArk: alltså va fan, jag lyssnade lite på Mike Helber på några klipp igår samt intervjun med Dahlén, helt sjukt!! Han försvarar Rahimi och skuldbelägger den skadade Timråspelaren. Detta beteende bör inte accepteras av en kommentator....ni har all rätt att vara förbannade.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
Axle San: Helber var väl klubbchef i LHC och när Rahimi var där ? Möjligen någon typ av snedvriden lojalitet . Jag undrar om Mike verkligen tagit sig en ordentlig titt på situationen, eftersom den är för ful för att försvara?! Otroligt korkat av en så rutinerad spelare som han. Tragiskt!
Låst ämne

Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
Axle San: Det är tråkigt att vara förbannad och bitter efter att ha vunnit en finalmatch med 7-0 och fullständigt utklassat motståndet, men så känns det idag. Jag hävde ur mig en hel del igår både här och på annat håll. Nu känns det dock som jag vill vänta med att uttala mig mer om detta tills jag vet eventuella skador/avstängningar.

Klart är dock att Walli fick 6 matcher för sin huvudtackling på Plant tidigare under säsongen. Svensson fick 3 matcher för sin kneeing mot någon i Väsby. Jag tycker att båda dessa situationer helt klart är jämförbara, även om Rahimis kneeing är fulare än den Svensson delade ut. Dessutom är Rahimi en återfallsförbrytare då han redan varit avstängd denna säsong.

Blir det sammanlagda straffet för gårdagens två förseelser mindre än 9 matcher så tycker jag gott att DN ska motivera varför. De har ju också möjlighet att titta på gamla avstängningar så jag kan omöjligt förstå om det inte blir så.
Låst ämne