1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581663 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2191754

Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
Håkkybåkky: ja vi kan skippa personuppgifter till tränare och kommentarer som anspelar på hudfärg här inne. Allt skit som skrivs screenshotas av lövensupportrar och läggs ut i social medier, jag tycker att vi har ett ansvar att stå över sånt beteende. Låt löven stå för grisigheterna, vi är en klubb som aspirerar på att ta plats i finrummet, lämna garageföreningar som Björklöven där nere på sin nivå.

Vi kan väl dra gränsen där nånstans vid att kalla motståndarna för fula ord och sen tar vi det inte längre än så?
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
Olle: När RV skrek fula ord var det det värsta som har hänt föreningen. Samma personer som tyckte så då pratar om hembesök, uttrycker sig rasistiskt och uppmanar till upplopp får 20-40 gillningar.

Större stenar i mindre glashus får man leta efter.
Låst ämne

Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
Olle: Bra sagt.

Ja, nu får fan vissa steppa upp nivån på tugget här. Det är inte meningen att vi ska behöva ha en moderator inloggad dygnet runt för att hålla koll när känslorna – och framförallt OMDÖMET – sticker iväg som de gjort under det senaste dygnet.

Det är allmänt sunt förnuft som gäller. Förstår man inte vad ”sunt förnuft” innebär i en forumkontext så får man förvänta sig såväl raderade inlägg som en frikostig avstängning. All jävla skit som anspelar på ALLT annat än det som faktiskt rör sporten och det som sker i direkt anslutning till den kommer raderas och man sätter sin framtida åtkomst till den här forumdelen på spel. Fixar man inte det så väntar även avstängning från hela plattformen. Det är en knapptryckning bort.

Så: frihet under ansvar. Precis som vanligt, men nu har vi fått se prov på ett flertal initiativ som tydligt passerat all form av anständighet. Känner man att vissa grejer måste ut ur skallen så skriv av er för guds skull, men tryck inte på ”Skicka meddelande” i så fall. Eller använd en annan plattform.
Låst ämne