1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

577856 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2191954

Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
Frebog: Finns INGEN hockeyspelare som i sin prime skulle välja att spela på en så relativt låg nivå som HA är när man har möjlighet att mäta sig med de allra bästa i NHL. Tror du Victor Hedman har mindre klubbhjärta för att han spelar i Tampa och inte i Modo? Det måste saknas någon viktig komponent som gör att han inte ens försöker i Nordamerika.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
Halloj: Calle Söderberg i Malmö var ju ganska lojal mot sitt Malmö och spelade i HA under flera år, minns att många undrade då också varför.....nu är han gjort ganska 'hyggliga' säsonger i NHL - så att Jonte avvaktar är inte helt unikt iallafall.
Låst ämne

Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
Halloj: tror du att en spelare som lever i en förening har lättare att knyta an till den än om man är på andra sidan världen och representerar en annan?

Hahah? Seriöst? Ööööööh...

Det finns många variabler bakom människors beslut runt sin tillvaro.

Det är väl inget snack om att Jonte inte mådde bra som junis i HV?

Om man väljer att vara öppen med att ens mående är viktig för hur man fattar beslut kring sin tillvaro så kan man kanske som utomstående ta med sig det när man står och häpnar över andra människors val i livet...

Om Jonte är nöjd så är det ju huvudsaken för honom.

Varken jag eller Timrå lär gråta över hans beslut precis.

Men ändå... det här är ju en ickefråga kan jag tycka?

Han har inte bråttom i livet.

Jonte har växt upp i en tillvaro med ekonomisk trygghet så där kanske många väger in snabb ekonomisk belöning kanske den inte väger lika tungt inför ett beslut...

Det finns många olika variabler och den enda som vet hela sanningen är Jonte.

Be om en förklaring från honom om detta är viktigt att få rätsida på...
Låst ämne

Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
Halloj: Han kanske kände att valet stod mellan att spela i Sverige eller spela mestadels i AHL och tyckte att det var bäst för hans utveckling och stanna kvar i Sverige. Och då valde han med hjärtat och så blev det Timrå.
Sen kanske han känner att det här valet kommer att göra honom till en bättre spelare i längden.
Titta på t.ex Calle Söderberg

Jag tror Victor Hedman har ett stort klubbhjärta för Modo. Men jag känner inget behov av att mäta dom med varandra.
Tror du att Jonathan hade spelat i Timrå om han inte haft ett enormt klubbhjärta?
Låst ämne

Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
Halloj: Dahlen platsar inte i NHL. Han var livrädd på isen där.. Hans kommentar igår att det var livsfarligt på isen bekräftar den tesen bra. I NHL är tempot 10 gånger snabbare och tacklingarna mycket hårdare och du måste lära dig skydda dig själv bättre.
Synd att hans inflytande på disciplinnämnden är enormt stort i Sverige att Rahimi får 4 matcher istället för 1 bara. Hartmann hoppar undan när han ser Rahimi kommer vilket gör att han träffar knäet och skadar sig. Olyckligt och tråkigt såklart men som mottagare har du ett eget ansvar med. Hade Plant vänt ryggen om i söndags när Hardegård kom hade inte spelat mer hockey i livet.
Låst ämne

Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
Halloj: Försöka i nordamerika = traggla i AHL. Det är oerhört tufft att slå sig in i NHL via AHL. Tror Jonte kan ha stora chanser att göra ett nytt försök i nordamerika, men han behöver utvecklas lite. Han är en annan typ av spelare än Elias Pettersson.
Låst ämne

Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
Halloj: Skulle föreslå att du tittar i historien i denna bok så har du alla frågor och svar gällande Dahlén i Timrå. Samma frågor du ställt har gjorts minst 20 ggr tidigare av våra motståndarsupportrar under säsongen. Tackar på förhand.
Låst ämne