1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581217 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2192440

Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
Betalade 50 sura kronor för att ta mig in i den tidningen "Kuriren" som det faktiskt stod något av värde i gällande detta.

Det verkar vara så att det är den personen (enligt många Hartmanns pappa?) G?ran Hartmann som har blivit anmäld för några riktigt osmakliga grejer som skrev här igår.

Många frustrerade och omogna saker skrevs här igår, men jag tror nog ingen står bakom direkt våldsamma kommentarer så som det som yttrades från den användaren. En del av det tror jag att man kan anse vara en del av sporten att bli förbannad men för alla som kommer in och tänker hitta enkla poäng genom att fördöma det som blivit anmält predikar bara till kören!
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
Skojade/förutsåg detta tidigare idag när vi diskuterade hur tröttkörda Löven såg ut när dom hasade läder sista 40 igår. "Två avstängda backar på det...dom kommer bergis 'få corona'".
Och nu så, hoppsan. Det VAR väl en märklig slump? Vilken tur i oturen ändå, med så få backar tillgängliga och när spelarna är så trötta!

Nu kan det mycket väl visa sig att det faktiskt rör sig om Corona, men tills man sett några bevis på det väljer jag att "förhålla mig något skeptisk". Är det något lag som skulle fuldra en sån här manöver är det Löven.

ÄR det Corona är det inte mycket bättre. Man har ju fuckfingrat restriktionerna med sin hittepå-restaurang, och gjort allt för att knö in så mycket folk som möjligt i sin jävla lada. Plus Belov då, som springer runt och frotterar sig ohämmat med flarran i näven.

Nej, ett jävla skitlag att möta detta. BIK hade förmodligen varit en tuffare motståndare, men nu hade jag gärna bytt. Dom är oborstade och idiotiska mellan varven, men dom är i a f inte ledda av skamlösa rikspuckon. Vilket jävla skämt till förening.
Låst ämne

Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
vonDöbeln: Ja han skrev två saker som inte var jättesmarta, dels om att "släcka Wallsson" och så nåt om att använda tidigare kontakter i Riga och "ringa in lite lösningsfokuserat folk". Alla fattar ju att det är raljerande till följd av frustration men dessvärre kan sånt trigga fel folk. Det var klantigt uttryckt och givetvis tar Wallsson och Rahimi tillfället i akt att spela offer och vinna tillbaka lite poäng. Vad gäller polisanmälan kommer den givetvis inte resultera i nåt
Låst ämne