1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581253 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2193083

Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
Förlåt men jag kan inte hålla mig. Deras VD bör ställas mot väggen om varför han bekräftar felaktiga uppgifter, detta är ju bara ytterligare en sak som gör att man inte tror en sekund på deras påstådda coronakris.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
Dr.Krykov:

"
Västerbottens-Kuriren skriver i dag om en ?olustig händelse? i samband med ?game 2? i den hockeyallsvenska finalen mellan Björklöven och Timrå.
"
Västerbottens-Kuriren har tappat mycket trovärdighet de också. Men det är lustigt att de använder game 2 som ord om matchen, väldigt amerikainfluerat måste man säga.

De här vinklade versionerna av sanningen känns mest Fox News. Maybe Västerbottens-Kuriren embraced Americanos a bit too much?
Låst ämne

Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
Dr.Krykov: Alltså, det här börjar mer och mer likna en installation från konstfack. Gör ni alla det här för att fucka med min hjärna för jag upplever det nästan som att jag håller på att tappa förståndet. Händer det här verkligen? Finns det en grupp människor som håller på såhär?

Jag vet att Björklöven är en riktig förening med en massa fina människor som bara vill heja på sitt hockeylag, var är de? Varför är det ingen som sätter stopp för det här helt osannolikt konstiga som sker? Till alla fina Björklöven-fans (jag känner flera och det är genuint fina människor som precis som jag bara önskar framgång för sit lag); om ni ser det vi ser här, kan ni inte försöka få rätsida på tramset högst upp?
Låst ämne