1150x200-e2WhHkUw.jpg

Timrå IK

531556 inlägg · 6212 ämnen

Inlägg #2194054

Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
Gorkyman: Ja ser man det här ur björklövens sits så är det ju en riktigt sjuk otur dom drabbats av. Nu var dom ju aldrig klar för SHL förra säsongen, lika lite som vi var, men det är två år i rad dom investerat för att gå upp (det gjorde ju faktiskt inte vi i fjol) och blivit fälld på mållinjen.

Att inte skicka upp något lag vore brutalt och oärligt. Att bara skicka upp oss känns inte heller rättvist, man måste ju få spela om det. Ska man avgöra detta på något annat än sportsliga grunder så skicka upp båda lagen.

Modoiterna lär väl självantändas av ilska, som man kan ha viss förståelse för, men skillnaden i år är ju att ett av lagen garanterat ska spela i SHL. Så var det inte mellan löven och Modo förra året.
+12
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
Kan ju tycka att det bör bli som så att oavsett om alla är friska eller inte så får det spelas med vad som finns tillgängligt 30 April, låt vara a-lagsspelare eller juniorer. Man måste även ha respekt för varandra ur klubb perspektiv här för jag tror ingen av dem vill stå i mitten av Juni och ha 2 spelare på kontrakt och man blivit klar med kvalet sista maj...
+2
Låst ämne