1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582471 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2195545

Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
gso321: jag skulle inte ha nåt problem att jubla åt det. Jag tycker det är så jävulskt uselt klantigt av Pajasföreningen Americanos fick in covid 19 precis då finalserien börjat. Nästan så man tror det är iscensatt. Då kände att dom inte hade en suck i match 2 mot Timrå, därav gick dom in för att skada Timråspelarna. Rena rama jävla överfall. Allt för att skrämmas, få nåt psykologiskt övertag på fulaste sätt. Helst hade jag velat finalen gått av som tänkt. Men nu under dessa premisser kan det där skitlaget gott få harva i HA ett tag till. Timrå är värdiga att gå upp. Dom har vara exemplariska då det gäller att skydda sig mot Covid hela året. Så kommer pajasföreningen Löven med sina Amercanos och fylleryssar som är ute och super på stan.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
snushane: Låg klass på det inlägget.
Iscensatt Covid, försöka skada spelare..wow.

Men, hur detta än slutar så kom detta lägligt för Löven. Timrå hade kört över Löven men självklart snabbsmittar man inte 20 pers efter 0-7, hur tänker du nu?

Timrå har varit det bättre laget denna säsong, dom skulle vunnit finalen, men nu är vi här. Inget fusk utan om du missat det så lever vi i en pandemi och Västernorrland har väl sämsta läget i landet. Återupptas finalen så känns det som ett lotteri där dom med lindrigast effekter av Coronan vinner.
Låst ämne

Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
snushane: snälla sluta uttala dig som en foliehatt med Timrå som lagtröja. Det finns ingen förening som medvetet iscensätter en covidsmitta och utsätter sina egna anställda (och dess anhöriga) för en farlig sjukdom.
Låst ämne