1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581011 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2199153

Sv: Apropå nånting...
Tom Topp: Vi var oerhört nära att hänga kvar genom att spela en utslagsserie mot ett allsvenskt lag dock. Nästa år kommer vara det tuffaste året någonsin som nykomling i SHL. Det finns ingen som helst "livlina" att hänga kvar genom att få möta ett allsvenskt lag utan man ska tvåla dit ett etablerat lag (Leksand och Oskars är väl då inne på sitt 3:e år va), huva det blir nervigt det med. Men allt kan hända, något lag kan göra en fiaskosäsong likt HV och inte alls få ihop det. Men sannolikt så kommer Timrå eller Björklöven vara det lag som kommer sist, så är det.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
ionloo: rent statistiskt så har det varit tufft att möta ett HA lag som är på uppgång och inget har att förlora. Skulle vi hamna i den sitsen nästa år så tror jag att man har en liten psykologisk fördel som nykomling. Mindre att förlora helt enkelt.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
ionloo: Inte optimala förutsättningar att gå upp i SHL nu i mitten av maj...

Om jag får raljera lite så hade det varit intressant om vi gick upp och man körde med Kovlands A-lag hela grundserien och sedan slänger ihop ett NHL lag inför kvalspelet för de pengar man sparat i löner från säsongen. ;)
Kommentera