1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580917 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2199261

Sv: Apropå nånting...
Villervalla: Inte hört något men tycker inte det låter osannolikt eftersom jag vet att Wiercioch inte tar så stor plats i gruppen.

Och för att inte starta negativ ryktesspridning: det är inget fel på Wiercioch karaktär och han är inte utfryst av någon. Men det är inte lätt att komma in i en grupp i slutskedet av en säsong, framför allt inte när alla andra i laget har ett annat förstaspråk. Språket i omklädningsrummet är svenska och Wiercioch kan inte ett ord svenska. Americanos har ju det bättre på den fronten, där kunde nog Brown och Perron enkelt integreras in i gruppen av alla övriga nordamerikaner.

Tänk er själva om man imorgon blev proffs i ett kinesiskt fotbollslag utan importer. Nog tusan skulle man längta hem illa kvickt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
gso321: Jag har en hel del erfarenheter av att jobba utomlands på platser av varierande engelska kunskaper. Kan hålla med om att brist på kommunikation kan isolera personer. Men för mig så var det en jätteskillnad mellan länder med godtagbar engelska och länder som pratade ngt annat...
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
gso321: Wiercioch har velat hem innan men sen varför han stannade vet jag inte. Kan kanske vara för att han stänkte in 3 mål på en match men jag vet faktist inte.
Kommentera