1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

583211 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2200775

Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
ionloo: oavsett utgång av den här serien kommer den nog för alltid bli omnämnd som "Corona-Finalen", och det förlorande laget drabbades så klart hårdast.
Med facit i hand borde man nog ha tillämpat en stenhård walk-over-linje. Orimligt att spela tills mitten på maj, med tätt matchande och usla förutsättningar för båda lagen inför kommande säsong. Förloraren sitter ju verkligen på Brune Petter. Sist i värvningskön, ekonomiskt bakslag med förlängd säsong, maximal exponering av spelare för köpsugna SHL-lag.

Löven sitter lite oskönt till, men det har man sig själva till största del att skylla. 3e-perrens hjärnsläpp i match #2 vill dom förmodligen ha ogjord. Man satte sig inte det minsta i respekt, och man förlorade sin viktigaste back (+ en till). Sen misslyckades man med coronahanteringen och klustersmittade i princip hela laget. Jobbig kombo. Men svårt att skylla på någon annan.

Hoppas Hartmann kunde njuta lite framför TV:n igår iaf. Och att han får uppleva mer av den varan ikväll. Omvänt hoppas jag att Rahimi/Hellström lider när Löven försöker krysta fram lösningar för att täta en sönderslagen backsida. Karma.

Sjukt jävla pepp inför kvällen. Kan inte fatta att det plötsligt är hockey igen, och även om det förmodligen är helt jävla idiotiskt med back-to-back med typ 21 timmars vila emellan med coronaåterhämtande spelare, så...gillar jag intensiteten. Ingen tid för eftertanke, ny rond, påt igen. Återstår att se om det blir lika "grinigt" ikväll som förra back-to-back-omgången.

Giv oss frid!
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
Bragd-Birger: Nycklarna i kväll för Timrå blir:
• Effektivitet (lättare sagt än gjort).
• Stoppa Löven i mittzon, vara vakna på ev spelvändningar/långa pass...
• JJ+försvarsspel, jag tror vi vinner om vi inte släpper in mer än 2 mål ikväll...
Låst ämne