1150x200-e2WhHkUw.jpg

Timrå IK

533123 inlägg · 6213 ämnen

Inlägg #2218412

Sv: Apropå nånting...
bisterfinnen: Obs inget hån här heller men din okunskap lyser igenom, vilka "göra skillnad killar" i pluralis syftar du på? Då som nu handlar det om Jonte och han är i det närmaste oersättlig. I övrigt vad gäller nyförvärv då gentemot nu är skillnaden som natt och dag. Det vi tappat av Jontes spets har vi ersatt med potentiell spets, bredd och kvalité (Hanzl, Rattie, Alvarez, E. Andersson bl.a) i mångfald. 2021 ÄR vi ett SHL-lag, 2018 var vi ett HA-lag som provade på SHL-spel
+17
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: Så kan det vara. Jag kanske har för dålig koll. Klart att Dahlén är oersättlig men ni har onekligen fått behålla en bra stomme och gjort några spännande förstärkningar. Jag hoppas det blir bra.
+15
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: Nubben har ju fått behålla de spelare han vill ha samt värvat precis de spelare han varit ute efter. Jonte blir så klart oersättlig men det är väl lite som när Zäta drog och då gick det ju ändå helt ok. Nubben har värvat från topp SHL lag samt VM spelare vilket inte är vanligt för en nykomling, spelare med grym karaktär och kommer passa perfekt i Timrås kollektiv.
+13
Kommentera