1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581636 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2220433

Sv: Apropå nånting...
Försäsongen är igång och verkligheten närmar sig. Det har varit en härlig tid sedan avancemanget, supervärvningar och slutspel. Chockat hockeysverige med en oemotståndlig charmoffensiv.

Men nu stundar andra tider. Ångest, besvikelse, floppar och förödmjukelse lurar runt hörnet. Hån från länsgrannar och annat löst folk för vårt övermod. Som inte är övermod, vi Timråiter vet bara att det gäller att ta chansen att dominera lite när vi har chansen. Man vet aldrig när den kommer tillbaka.

Bring it on! 💪😎🥳
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
mikenomad:

www.aftonbladet.se/sportbladet/hockey/a/O3L1lq/lag-for-lag-infor-shl-2021-2022--laget-i-klubbarna-efter-pandemiaret

Martin Åkerberg, klubbchef IKO, svarar på frågorna.

"
Sen behöver vi förbättra förutsättningarna för vår, trångbodda, arena. Det blir svårt att etablera sig i SHL med en så trång arena som vi har. Vi har långt gångna diskussionen med kommunen om att göra någonting och det ska landa i någon form av beslut under hösten. Ett positivt beslut där så har vi väldigt goda förutsättningar att etablera oss i SHL.
"
"
sen är utmaningen för oss givetvis att öka omsättningen de kommande åren. Där är arenabiten viktig för att kunna lyckas med det.?


Klubben som gått upp utan krav på sig att skaffa en större arena, väljer att poängtera att de måste få en större arena.

Så mycket som det tjatas från dem om detta verkar det nästan som att de skulle velat ha kvar kravet från SHL. För att på så vis kunnat visa på "medhåll" därifrån.

Känns som att KHK i slutänden hade fört samma resonemang om de inte blev tvingade. Men nu skar sig det för dem och arenakravet var enklast att skylla på.
Kommentera