1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581545 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2223690

Sv: Försäsong 2021
Rip Kirby: ja, bra att det ryts i lite.
En möjlig faktor till den något försäsongsnjugga inställningen kan vara att vi, otypskt för dom senaste säsongerna, har ett äldre lag. T o m högst medelålder i serien, väl?
Krävs lite mer för att få gammgubbarna ystra, jämfört med ivriga 20-åringar.

Med det sagt: kommer Råttan vakna? Börjar nästan bli lite orolig där. Ser kantig och seg ut.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Försäsong 2021
Bragd-Birger: Man välkomnar insikten från ledarhåll att det här ser fan inte bra ut. Jag tror för trovärdighetens skull hos Fred/Ante att en reaktion varit helt nödvändig. Ska dom kunna bibehålla spelarnas fortsatta förtroende och tilltro att det vi gör gemensamt är något bra och något som vi tror på tillsammans som ett lag så är tajmingen klockren. Det hade varit helt kört om man nöjt sig med att prestera undermåligt och låtit spelarna komma undan med det med att det är "försäsong, då kan det se ut såhär" som ursäkt. Men som man tränar spelar man. Vad har man för kravbild? Hur ser kraven på sig själva ut, på sina lagkamrater?
Nu återstår det att se vad man gör av det här. Allt både kan men måste också bli bättre. Man tränar väl en vecka innan nästa mot Brynäs. Jag minns jag skrev något under eller efter den första matchen mot gävlelaget där det såg allmänt pissdåligt ut att vi skulle vänta med giljotinen till efter match två mot Brynäs lite längre fram under försäsongen. Nu blir det upp till bevis!
Låst ämne

Sv: Försäsong 2021
Bragd-Birger: Vet inte om jag är jätteimponerad av Hanzl heller , har väl gjort nån assist i pp
Låst ämne

Sv: Försäsong 2021
Bragd-Birger: Jo och oftast det som är charmen med försäsong. De unga spelarna spelar med frenesi och energi och de mer rutinerade går på typ 90 procent och speciellt i närkampsspelet. Hur många ggr har man inte tänkt att en ung spelare skall få ett stort genombrott efter en fin försäsong, för att sedan försvinna när det väl gäller i serien.
Låst ämne