1150x200-e2WhHkUw.jpg

Timrå IK

553498 inlägg · 6214 ämnen

Inlägg #2225466

Sv: Apropå nånting...
Rallarn: Vissa kan det, andra inte. Men ja, lite mer struktur vore kanske önskvärt. Uppskattar dock sändningen då den är gratis och perfektion är väl kanske inget som behöver eftersträvas då heller egentligen. Med det sagt hade jag ändå hellre sett någon mer återhållsam/mediavan bredvid Jimmy.
+3
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Heisenberg: Jag tycker personligen det är bra med en motpol till Jimmys mer lugna och analyserande personlighet. Har en känsla av att Ambroo inte är direkt blyg att ställa kritiska frågor heller...

Sen det här med att det blir lite ostrukturerat osv mellan varven. Det finns ingen tid till repetitioner, "manus" eller dylikt. Att det finns hållpunkter är bra nog. Den enda som har nåt som kan liknas vid anställning från TIK's håll är Edin. Med det sagt; det är mer av karaktären "Av fans, För fans". Vill man ha finsnickeri får man söka det på annat håll. Här blir det mesta på volley och av tankar i stunden.
+3
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Heisenberg: intervjun med nubben nu i st.

”Det jag däremot poängterat för spelarna är att man har en skyldighet när man kommer till oss, plus att vi har en konkurrenssituation, och det är väl det jag kan bli lite brydd på ibland ... Men vi kommer ta ut det lag vi tror på.”

Lär ju vara någon av de nykomna.
+1
Kommentera