1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581774 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2236140

Sv: Apropå nånting...
Nisse på Mon or: Nej, det gick åt helvete.

Och ärligt talat finns det inte mycket som talar för något annat just nu heller. Jag tycker egentligen att laget visat upp typiskt bottenlagsbeteende i nästan alla matcher. Framför allt mot Frölunda och Skellefteå. Det var aldrig ens nära poäng i nån av dom matcherna. Det var bara vissa omständigheter som gjorde att det inte rann iväg då också.

Idag blev det smärtsamt uppenbart att det inte håller med så här många gnuggare. Inte när det faktiskt innebär att laget aldrig får "vila" i offensiv zon. Konstant kniven mot strupen och livsfarliga anfall mot eget mål.

Generellt håller alldeles för få spelare nån sorts nivå. Frågan är om det ändå inte var bättre sist vi var upp? Nu funkar ju inte offensiven eller defensiven. Sist det begav sig funkade ju offensiven i alla fall.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Kerstin_k: Visst är det ett problem att spelare som Lööke, Lundin osv. förväntas bära laget med stabil poängproduktion. Sen är det frågan om nubben hade något val?

Hanzl och Rattie vet jag inte vad man ska säga om. Dom gör ju poängen? Grymt bra snitt hittills men det kunde man väl räkna ut med röven att en legoknektstjeck inte skulle bli en ledargestalt i laget?

Hoppas Lander sitter och myser med sina sedelbuntar där nere i alperna. Det är han som är pusselbiten som fattas och han vet det själv. Men han blev girig och pengarna vann.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Kerstin_k: Precis. Förra SHL sejourens toppforwards hade petat mer eller mindre alla nuvarande ”toppspelare. Wedin, Thörnqvist, Palmberg, Hållander, Salmonsson. Sen grovjobbarna Gallo, Persson osv var inte sämre än dagens gnuggare.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Kerstin_k: Jag måste vara ärlig och säga att Nubben får rannsaka sig lite här, nu sitter man i rätt besvärligt läge med bred trupp men alldeles för trubbig. Som alla "experter" redan tryckt på innan säsongstart och jag varit skeptisk till.

Visst vi kan låna ut spelare men slipper ju inte mycket löneposter för det, att bryta kontrakt kostar ju pengar med om det inte görs i samförstånd.
Miraklet vore om Lander floppar rejält och får kicken, Wedda anslutet och Dahlén totalflloppar i SJ och vänder hem.. minimal chans och Nubben måste nog hitta lösningen på annat håll.
Kommentera