1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581724 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2236167

Sv: Apropå nånting...
Olle: "man väl räkna ut med röven att en legoknektstjeck inte skulle bli en ledargestalt i laget"

Jag håller inte med alls. Har du hört talas om Marek Hrivik. Inte bara en sjukt bra spelare men en grym ledare på isen. Han pratade alltid mycket i båset, klappa om spelare efter vinst och förlust och ska varit en av dom som tränade hårdast i laget dag ut och dag in... Hade inte förvånat mig alls om han fått en bokstav på tröjan om han stannat.

Min poäng är att snacket om att spelare från andra länder inte kan leda ett lag är bullshit utan det handlar om att värva rätt karaktärer från början istället för att värva efter stats och hoppas på det bästa.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Jalapeno: Det kan dom säkert bli men för Timrås del tror jag det är lite annorlunda. För det första har vi knappt haft några utländska spelare överhuvudtaget dom senaste två säsongerna och för det andra har vi många allsvenska spelare kvar i truppen som ska skolas in i SHL. Nubben hade nog varken råd eller tid att leta efter ledargestalter för en förstalina och får man välja sist får man ofta tag på ganska speciella karaktärer. Jag tror det är föga troligt att man kommer över en tjeckisk lagkapten i slutet av augusti som nykomling men helt omöjligt är det säkert inte.
Kommentera