1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581345 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2236199

Sv: Apropå nånting...
Olle: Jag menar såklart inte att det måste vara utländska roll spelare. Men om man kollar på Leksands senaste lag som nykomling så värvade vi Zackrisson, Ahnelöv och Fransson (troligen alla väldigt överbetalda för att komma hit) som alla var tänkta att leda Leksand både på och utanför isen.

Tycker man att det har gått bra för dom? ja det är lite av en tolkningsfråga... Fransson har enligt mig floppat totalt både i spelet på isen men mest för han missat mer matcher än han spelat. Zackrisson hade en seg start i Leksand men blir bättre och bättre är idag vår kapten och öser in poäng. Ahnelöv har också haft lite skadeproblem men när han spelar så är han en av våra toppbackar och känns som våran backgeneral.

Så enligt mig så var Leksands tydliga plan att värva karaktärer från dag 1 och eftersom vi fortfarande är kvar i SHL får man väl ändå säga att det lyckats.

Rätta mig om jag har fel men det känns inte som Timrå har värvat några veteraner som ska leda laget på och utanför isen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Jalapeno: Timrå värvade ju Blomqvist och Liljewall inför förra säsongen med ledarskapsrollen i åtanke och åtminstone Blomqvist får väl anses vara en etablerad SHL-värvning som dessutom hittills fallit väl ut.
Kommentera