1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581250 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2236243

Sv: Apropå nånting...
JanneH: Tror vi hade behövt Wedin/Lander UTÖVER Hanzl och Rattie, inte istället för. Vi har en andra PP-formation som är så trasig att vi släpper till frilägen i vårt eget numerära överläge. Två matcher i rad nu.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Olle: Håller med om att vi inte borde byta ut Hanzl. Har läst många klagomål under många matcher nu på vår förstacenter att han inte är tillräckligt bra och gör tillräckligt mycket. Men han har ju gjort 6p på 7 matcher och skulle han fortsätta med det snittet resten av säsongen så kommer han sluta på 44p (på 52 matcher). Jämför det med t.ex. Joakim Lindström som gjorde 45p eller Linus Klasen som gjorde 42p förra säsongen. Känns faktiskt orimligt att förvänta sig att han ska göra mer i vårt bottenlag än vad han gör just nu.

Jag tror folk klagar för att han syns mycket. Tredje mest istid i laget efter LaLeggia och Zajac. Han lyfter till och med 1:30 i istid i boxplay per match, vilket jag inte tror han skulle göra om han var en "legoknekt" som inte brydde sig. Vår andracenter Liljewall spelar en minut mindre per match och har bara gjort 2 assist så här långt. Det är ju den biten som vi måste förbättra, inte Hanzl.

Vi måste helt klart få in mer offensiv bredd om vi ska drömma om play in. Det blir ingen uppgradering av att ersätta spelarna som redan levererar.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Olle: Jag gillar ju Hanzl,gör sällan några misstag,bra tekare,bra speluppfattning, duktig defensivt. Det han skulle behöva är en mer kreativ lekkamrat utöver Rattie, som är en renodlad sniper. Lodin är för valpig och Alvarez är ju inte riktigt i den klassen.
Kommentera