1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582202 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2236286

Sv: Apropå nånting...
söder över: Det är många i Timrå som har mycket kvar att lära. Matchen mot Växjö tex. där vi blir ungefär lika brutalt straffade som nu mot leksand och det är enskilda misstag som avgör. Spelmässigt kan vi långa stunder vara med men sen kommer en sån där grej som tex den Lööke gör mot Skellefteå, man släpper sin markering och tjuvar lite, pang i egen kasse direkt. Zajac har tabbat sig fler gånger än jag kan räkna. Det är som att man inte kan läsa av spelet eller förstår styrkeförhållandena.

Mot Skellefteå såg vi ju ut att ha en chans men summerar man chanserna så höll dom oss ganska bra på utsidan och högg på våra misstag direkt. Blev förvisso inte mål på alla men med så många bjudningar per match som Timrå står för så blir det ju svårt att vinna hockeymatcher.

Det är många klagomål på spelare men sen ska man nog komma ihåg att det är lite ”make or brake” för Freddan också. Spelar han ner ett lag i allsvenskan igen lär han aldrig coacha ett lag i SHL igen, kanske inte ens ett topplag i allsvenskan heller. Förra gången hade han kasst material. Denna gång har han inte lika många ursäkter.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Olle: så är det…

Lite bristande disciplin i passningsspelet, närkamperna och positioneringen…

Passningar lite på chans på offensiv blå, instick från bakom offensiva förlängda mållinjen utan adress där tar man risker som inte hör hemma i SHL…

Så ja… Timrå IK agerar valpigt.
Kommentera