1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

577964 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2236391

Sv: Apropå nånting...
Sputnik: Men om det är lätt att värva till Timrås 2 första kedjor varför är det inte redan gjort?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Jalapeno: Fråga Nubben, nog rätt få som förstår varför han tog med sig så många breddspelare från HA i första början. Hade kunnat skippa i allafall 3 och vågat vänta in marknaden lite mer under sommaren som han sagt från början.

Sen kom han ju in väldigt sent på marknaden på grund av den utdragna slutspelsserien mot Löven. Däremot sa han att det ändå famms spelare kvar på marknaden trots att det var så sent. Vi hade ju nån Finne som var nära men fick kontrakt i Schweiz tex, sen har han ju sagt att pengar funnits om Emil. P valt Sverige, han lär ej va gratis heller. Får väl hoppas det finns lite kulor ändå nu när det kanske öppnar upp sig lite mer lite iom NHL som sållar ut som sagt och det rör sig på AHL marknaden en del.

Sen skall man ha i åtanke att spelare kanske inte hoppar av glädje när ett bottenlag kommer med erbjudande utan Nubben får hoppas på att man hittar en med rätt karaktär och som har skills som bidrar till nuvarande trupp.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Jalapeno: Ingen som sagt att det är lätt? Sen kan det vara lättare nu när det börjar röra sig i de bättre ligorna. Nubben fick ju börja bygga senare än andra lag då kvalet stoppades. Är ju inte omöjligt att det var tunnt på spets då.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Fem matcher på Lodin. Kändes som hård bestraffning men dom ska ha tagit hänsyn till att han är "återfallsförbrytare".
Kommentera