1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580476 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2238575

Sv: Apropå nånting...
ionloo: lotterinämnden, lotterinämnden, lotterinämnden, vad har ni för mål? Är målet att värna om spelarnas säkerhet eller att förstöra hockeyns DNA.

I mitt tycke är det helt idiotiskt att ge spelare som tävlar hockey men kommer lite fel i ett kampmoment, så kraftiga avstängningar (Alvarez och Lodin). Men helt och hållet fria Sörensens tilltag på Heinemann, när han studsar en försvarslös Heinemanns huvud i isen. Är det verkligen att värna om spelarnas säkerhet eller är lotterinämnden så fast besluten att stävja alla former av tacklingar som på något vis touchar en spelares huvud.

Nä jag kräver längre avstängningar på medvetna fulla tilltag, en ett misstag en spelare kan göra när denna tävlar i idrotten ishockey.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Vulgata:
"
lotterinämnden, lotterinämnden, lotterinämnden, vad har ni för mål?
"

Först och främst DIF i SHL
Sedan, visa att Joel inte bestämmer
Sist? Det där som det står i beskrivningen att vi gör.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Vulgata: Ja de håller en märklig linje och nivå. En spelare som utför sitt arbete vet att tacklingar är en del av spelet och där kan de vara förberedda på ett annat sätt än mot helt idiotiska grejor som slag med knytnäve i skallen och vad man nu ska kalla det Sörensen höll på med. Sedan kommer det alltid finnas dåliga tacklingar, både medvetet idiotiska och feltajmade, det går inte att komma ifrån. Det andra kan man faktiskt helt och hålllet ta bort ur ekvationen om man sätter rejäla avstängningar och böter.
Kommentera