1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581760 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2239814

Sv: Timrå IK - Djurgårdens IF 2021-10-16
JanneH: Två backar tack, upp med LaLeggia som forward, In med Johansson så fort han är frisk. Förhoppningsvis kan vi göra oss av med Alvarez, Olofsson, Bohm, Liljegren, MINST.. Albin Carlson har inget att göra i SHL heller. MEN, sen måste Freddan och ante (?) gå, så länge dom är kvar spelar det ingen roll vad vi gör för förändringar på spelarsidan. Sker inte något liknade som jag precis skrivit kan vi redan nu börja spåna på laget till hockeyallsvenskan 22/23.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Djurgårdens IF 2021-10-16
kattan: du glömde väl Erixon?
Låst ämne

Sv: Timrå IK - Djurgårdens IF 2021-10-16
kattan: Jo'rå så att... Vilken jävla pungspark det här blev då. Sånna här siffror mot ett Djurgården som inte var speciellt bra. MEN - Timrå lyckades hitta ett sätt att suga lite extra, att vara lite sämre. Igen.

Defensiven är ju ett jävla skämt och offensiven är ju knappt befintlig. Och det har väl varit så under alla Freddans år: lite antingen eller. Aldrig en helhet. Antingen fungerar defensiven, men då havererar offensiven. Och när man ska fokusera på offensiven får alla spelare hjärnblödning defensivt. Åtminstone de två SHL-säsongerna har varit så.

Och mitt i det här står Freddan va. Som tycker att dom blir lite runda som vi säger va. Som menar på att dom bara behöver täppa till defensiven, spela med en högre press, inte ta utvisningar och sätta chanserna va. Då vänder det va. Och funkar inte det så kan man, vid var tredje förlustintervju, slänga in en "nu måste vi höja rösten va".

Finns det ingen tillstymmelse till självinsikt hos honom? För i min värld är det nått som är helt jävla galet med kommunikationen om ett gäng hockeyproffs inte ens klarar av det fundamentala i sporten - försvara sig. Och i min värld är det ledaren som är ansvarig för kommunikationen. Freddan behöver rannsaka sig själv. Nånstans måste han ju börja fundera på sin egen prestation som tränare när laget uppträder som några amatörer. Det går inte att skylla ifrån sig på spelarna hela tiden.

Till och med jag känner att det kaaanske skulle vara läge för Nubben att svälja stoltheten och faktiskt chansa på att agera i tid och att frångå sina principer.
Låst ämne

Sv: Timrå IK - Djurgårdens IF 2021-10-16
Per Svensson sätter ord på det alla sett att försvarsspelet är för passivt. Alla spelare som är passiva i egen zon borde få en snyting. Tyvärr har vi loja jävla spelare som Bohm/Erixon och en hel drös forwards. LaLeggia är för dålig defensivt. Hade kanske funkat som back i ett annat lag där även forwards är bra hemåt, men det laget har inte vi. Så dåligt.
Låst ämne