1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581765 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2240172

Sv: Timrå IK - Djurgårdens IF 2021-10-16
thorwald: Ja liljewall är mer en defensiv spelare än offensiv, på denna nivå. Är det ens en diskussion? Walli är en powerforward som ger energi och kan användas lite här och där med sin storlek och fysiska spel. Tro det eller ej, men jag har också sett han spela denna säsong. Att du tycker han tagit kliv behöver väl inte betyda att han är bra? Eller att han är fri från kritik? En kritik som faktiskt är befogad, ibland oförtjänt kritik, absolut. Sen har jag åtminstone inte jag sagt att han är sämst i laget. Men en av dom sämre vill jag ändå påstå. Inte ensam om den åsikten heller.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Djurgårdens IF 2021-10-16
ALLA målvakter blir dåliga med ett uselt försvarsspel. Men om TIK nu vill förstärka den positionen föreslår jag Haukeland. Färjestad tog in en ny förstemålvakt (Furch) och Hauke lär inte vara nöjd med att öppna båsdörr.
Låst ämne

Sv: Timrå IK - Djurgårdens IF 2021-10-16
kattan: Liljewall kanske är mer en defensiv spelare, men "gnuggare" njaa. Liljewall är en target player med bra spelsinne, skulle inte sätta honom i samma kategori som Boyce och Madsen.

Men om man ska jämföra äpplen med äpplen, på vilket sätt är Olofsson sämre än Lööke, Lundin, Hartmann, Andersson, Alvarez, Rattie eller Hanzl rent konkret? Självklart ska man kunna kritisera spelare, men varför är det alltid Olofsson som kritiseras? Är så trött på det. För mig är det förbryllande. Är det inte bara så att vi på något sätt har en skev bild av vem han är? För mig har han aldrig varit en toppforward och precis som majoriteten i detta lag håller han medelmåttig klass. Så långt kan jag sträcka mig. Ändrar gärna uppfattning om jag får några konkreta bevis på det istället för subjektiva åsikter som att han ser oengagerad eller valpig ut. Olofsson är inte på något sätt någon favorit hos mig och hade gärna sett någon annan, men om jag skulle få fria händer och förändra något så skulle typ 90% av laget ryka och han hade inte varit först.
Låst ämne