1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581114 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2244930

Sv: Apropå nånting...
Olle: visst, jag tror väl inte heller att Timrå är nöjda med en sista placering och såklart gör det de tror är bäst inom rimliga gränser att ta sig top 12. Men det ligger garanterat några plan b idéer i skallen på nubben o co kring ett kval.

Jag tror inte Timrå skeppar Freddan. Möjligtvis sker det en ”effektivisering” i staben.

Sedan tycker jag inte det vore ett hån mot fansen att leta fram en bra målvakt?
Vad skulle det bästa för Timrå vara? Riktigt bra målis eller en liknande back eller forward för samma slant?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Linkovich: Absolut en riktigt bra center (helst) alternativ winge, men viktigt att det är ngn som kan hålla i puck och lugna/styra upp.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Linkovich: många synpunkter, vad ger bäst resultat med begränsade medel ? Vad har fungerat sämst hittills? Jag tycker försvarsspelet exkl. målvakter. 3 av 4 nyförvärv på backsidan har varit katastrof defensivt, som skulle sätta det berömda "försvarsspelet". Konstigt nog verkade Ante inte direkt missnöjd efter Färjestadsmatchen heller. Två defensiva måste bort som inte håller det som utlovats sett till lön. Laleggia upp som fwd, D. Strömberg in. Det betyder två nya in. En def och en off back. 6 backar totalt plus någon lämplig junior.

På fwdssidan finns mycket bredd som inte håller måttet. Och 3 nyförvärv som inte håller måttet sett till lön. Rattie, Hanzl och Hartmann torde vara 1akedjan. 2a...Lodin, ny, O. Johansson. 3e... Lööke, Lundin, Laleggia. 4e... valfria av de 8 som är över. +gärna någon junior.

Summa summarum...2 backar och 1 fwd borde in...gärna nu...

Gärna också någon komplettering till Fredant. Några nya i stället för kan nog glömmas.

Vad gäller att avvakta likt förra gången till kvalet i vår, tror jag ingen i Timrå Ik på allvar tänker...det tog ju en ände med förskräckelse. Fråga HV...
Kommentera