1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581226 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2245342

Sv: Apropå nånting...
Propagandus: Brynäs värvade några under en kort period, 1988 värvade vi Nikolai Davydkin och 1996 värvades tre ryssar – Evgeny Davydov, Dmitri Denisov och Igor Boldin. Var lyckade värvningar men följdes inte upp av fler.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Johan Svensson på xp: "– Jag kan konstatera att Timrå har missbedömt ligan lite. Man saknar spetskompetens så det sjunger om det. Jag tror det måste till stora förändringar i truppen för att man ska undvika den där matchen där lag 13 och 14 spelar. De är helt cementerade i botten och det finns mer eller mindre ingen utväg"

Adam Svensson: "För varje omgång som går står det mer och mer klart att Timrå snart kommer få ställa in siktet på kvalet. Det krävs för stora förändringar, på för många platser, för att det här ska gå att rädda. Det är åtminstone känslan här och nu. Brynäs och Djurgården gör upp om att undvika den sista platsen, för LHC har börjat hitta mer rätt på slutet, trots en skadeskjuten trupp. Klas Östmans gäng ser mer homogent och passionerat ut än övriga bottenlag. Med det sagt: Nej, jag ser inte någon annan klubb beblanda sig i fajten längst ned."

Johanna Dahlen: "Det kändes som att tabellen satte sig rätt tidigt, förutom några undantag givetvis, på säsongen. Ja, det är de fyra lagen som kommer att få tampas om det. Timrå känns som att det krävs ett mirakel för att de inte ska ta en plats i den, men sedan är frågan vilka de får möta"

Sanny: "– Jag tror nog till och med att Linköping är ett lag som går att plocka bort därifrån. Jag tycker att man på senaste tiden hittat ett tryggare grundspel och håller motståndarna på utsidan bättre än tidigare. Så det står mellan Brynäs och Djurgården vilket lag som får möta Timrå i förlorarfinalen. Förresten. Nog borde det finnas något bättre namn än förlorarfinal?"

Ser ut som ingen tror på Timrå, förutom Ante och Freddan ..Tålamod är en dygd gott folk!
Kommentera