1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581756 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2245500

Sv: Apropå nånting...
Nisse på Mon or: Fast kan känna att Rattie och Hanzl ändå glr skäl för lönen. Det är bakom där det är extremt tunnt. Hartmann ärju ett utropstecken men han spelar ändå i SHL kommande säsong med detta spelet, oavsett om Timrå är dår eller ej. Vi får behålla breddspelarna med oss ner i HA. Jippie!!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Sputnik: Kanadensiska forwards brukar vanligtvis klicka bra i Sverige och älska föreningen som de spelar på och ge allt, vi har sett det tidigare med Sonnenberg och Manderville. Synd bara att det inte kan smitta av sig på många av de andra spelarna t.ex de Kanadensiska backarna :)
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Sputnik: Det roliga är att Nubben "missbedömde"
Men aå många i övriga hockeysverige och många härinne såg att forwardssidan framförallt aldrig skulle hålla.

Frågan lyder, har Nubben det som krävs för den moderna hockeyn nuförtiden?
Han är grym på att bygga relationer vad det verkar, men när ingen av Lander,Dahlén, Pääjärvi, Wedda etc är med på tåget och styr skutan så har han det tufft minst sagt käre Nubben..
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Sputnik: Utan Hanzl och Rattie har vi ingenting att komma med på isen. För att vara importer och inte ha någon koppling alls till Timrå så är jag väldigt imponerad av deras karaktär, framförallt den sistnämnda som verkligen ser ut att brinna för det
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Sputnik: undantag dom bekräftar regeln...
Kommentera