1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581017 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2254943

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: Du svarar men inte på mina frågor, försöker bara dra diskussionen till något annat, tex om vad som sägs i media vilket inte har med det jag ifrågasätter att göra.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
KniveN: Och nä, jag finner ingen anledning att svara på vad jag tror Nubben hade för ekonomiska möjligheter och varför han gjorde si eller så. Eftersom det bara blir spekulationer. Helt meningslöst. Jag väljer att kommenterar det som kommunicerats från klubben, av främst Nubben, och ställa det mot hur laget presterat och vad jag tycker om Nubbens strategi för det, dvs 🙈🙉🙊.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
KniveN: Jag har tydligt och klart skrivit att jag inte har några egna förslag på vad som borde värvats och inte. Alltså konkreta förslag på värvningar.

Det tycker jag dock inte diskvalicerar mig till att ha åsikter om hur det ser ut på isen nu.

Utan att ha någon insyn i ekonomin eller spelarmarknaden så kan jag tycka att det är ganska uppenbart att föreningen inte på nåt sätt var redo för SHL.

Jag tycker Nubbens uttalande om lagbygget och dess konkurrenskraft framstår som både naivt och okunnigt.

Jag tycker slutligen att hans prat om att han lärt sig av misstagen från senast är märkligt eftersom hans agerande (eller snarare icke-agerande) nu är som att lägga karbonpapper på förra SHL-sejouren.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
KniveN: Läs Fatta svammel Nubbs knähund !!!!!!!!
Kommentera