1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580359 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2259543

Sv: Linköpings HC - Timrå IK 2021-11-27
{Timrågogogo "Svensson tacklar alltså 63% av alla Timrås tacklingar"}: ... och 72% av alla SHLs :-)
Är det Buster som skrivit sagan om den sent blommande Sheriffen? Vice Sheriff Filur och Sheriff Skägg kunde väl få chansen i 3 kr i nån sån av alla de där träningsturneringarna, och då få spela tillsammans förstås... vore spännande att se.

Förutom att det är så j#"@ kul att få inkassera alla vinster på slutet så är det inte längre sånt jäkla energiläckage att läsa här på HS. Skönt.

Såg tyvärr inte matchen igår men det känns som JJ bör uppmärksammas lite extra för lyftet senaste tiden. Vi var nog flera som inte trodde han skulle prestera så här över flera matcher med tanke på att han överglänstes ganska rejält av Raiijjan i början.

FredAnt Nubbson får också en släng av berömsleven så här på första advent. Trevlig sådan önskas också alla engagerade fans på här på HS och i isladorna runt om.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Linköpings HC - Timrå IK 2021-11-27
sargad: var nästan påväg att stänga ner mitt konto här efter, som du kallar det, energiläckaget här på HS. Skönt att det kanske finns något att tro på igen. Segern igår känns fruktansvärt viktig, både för laget och oss supportrar. Vi behöver fortfarande ny forward och beroende på Diddes situation behöver vi en ny back som är åtminstone lika bra som Didde är. Men Freddan kanske kan få stanna kvar en liten stund till iaf. Vet inte hur det är internt men något verkar dom ha gjort rätt på sista tiden iaf.

Från och med nu gäller det att höja lägsta nivån, för då vi spelar som bäst kan vi få vilket lag som helst att se klappkassa ut, men då vi är som sämst kan vi lika gärna spika upp en planka på målburen och låta spelarna duscha, blir ingen större resultatskillnad.

Vinner vi mot rögle och malmö förlorar så har vi en fruktansvärt rolig, spännande och viktig match mot malmö att se fram emot. Vinst betyder ingemansland, förlust betyder uppförsbacke. Kan det vara så att hockey är en underbar sport?
Låst ämne