1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

577964 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2260638

Sv: Timrå IK - Rögle BK 2021-11-30
Sputnik: Jag såg den här matchen i efterhand och var helt inställd på storstryk. Inga förhoppningar, noll, nada. Nu har jag just sett klart matchen. Men snälla nån, hur tänkte man här? Hur tror de man ska kunna somna efter en sån match? Vilket jävla lag vi har ändå. När de krigar så här är det ändå en fröjd att vara supporter. Jag tänker så här:

JJ måste vara en av seriens absolut vassaste målvakter nu.

Rattie måste vara en av ligans vassaste målskyttar. Vilket fynd!

Hanzl som alla klagade på i början har plötsligt blivit en arbetshäst och en jätte i försvaret.

Erik Andersson, som många fortfarande klagar på, växer för varje match. Han kommer att bli en favorit här inne innan året är slut. Minns var ni hörde det först!

Hartmann. Alltid bra. Han ska spela med Rattie.

Det finns folk som måste hitta en ny växel, men de är inte så många längre. Jag älskar att bli positivt överraskad. Så länge vi kommer ihåg att vi måste ge allt i alla situationer känner jag mig inte längre rädd för något lag faktiskt. Vilken frid!


Champagne for my real friends and real pain for my sham friends! Krossa Malmö!
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Rögle BK 2021-11-30
Otroligt skön seger. Jag hade förväntat mig stryk, gade svårt att se att vi skulle rå på Rögle. Sen såg typ första halvan av matchen och fasen vad de krigar för varann nu. Såg en Svensson stångas framför mål något enormt, såg JJ stänga igen i målet, såg en Lodin med fantastisk teknik, såg Hartman, Walli m.fl med ordentligt driv. Såg Rattie med lasersikte på klubban, såg Hanzl böka och gröta framför mål.
Det här är ett annat lag än för 15 matcher sen!
Låst ämne