1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581613 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2266990

Sv: Apropå nånting...
Sputnik: kanske länkar en gammal artikel nu och man kanske inte ska utläsa allt för mycket från den men den skvallrar inte direkt om att Timrå IK lockar för Lander. Inte lika mycket som det lät inför säsongen iallafall.

www.expressen.se/sport/hockey/ovantade-svaret-om-os-efter-sannys-tokhyllning/
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Jag drömmer tillbaka när vi hade alla våra duktiga finländska spelare i vårt kära Timrå. Då var det kul att gå på hockey. Jag tror inte ett ord på spelare som säjer att dom ska komma tillbaka till Timrå när dom flyttar hem från sina utlands äventyr .Pengarna styr och så kommer det alltid att vara. Det enda stora undantaget är Jonathan Dahlén för där kan vi prata om Timrå hjärta. Alla andra kan sluta att PRATA om sitt stora Timrå hjärta och bevisa det med handling i stället. Ska bli intressant att få se vem som först kommer tillbaka och som har något att tillföra spelmässigt och inte bara vill ha en försörjning på slutet av karriären.
Troligtvis blir det nog Jonathan Dahlén om så där tio år.
Heja Timrå !!!
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Olle: Han får ju inte ens en fråga om spel i Timrå. Förra svängen, efter han valde Zug och folk blev redigt besvikna och arga, sved hos Anton. Hans Timråhjärta är monstruöst stort. Det finns sina anledningar till att han skrev 1+1 och inte 2 raka år. Lander kommer hem, absolut senast efter nästa säsong - troligen redan till nästa om vi håller oss kvar.

I övrigt är det ju 0 procent konstigt att Borgman väljer ett garanterat topplag efter att ha krigat i Nordamerika för NHL-drömmen i 5.5 år. Vi får komma ihåg att han lämnade HV som en av SHL:s absolut bästa backar och hade ett SM-guld runt halsen.
Kommentera