1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581149 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2277490

Sv: Apropå nånting...
Nisse1: Det här laget kan vinna och spela bra även under Freddant. Men så kan det också se ut som igår och så ser det allt för ofta ut. Spelare som är en skugga av sitt jag från segermatcher och total avsaknad av trygghet i spelet.

Appropå 100%-diskussionen häromsistens (kulltorp-Hassan) så är jag frestad att skriva att det till 100% är Freddants ansvar att det ser så illa ut men inte deras förtjänst när det ser bra ut. En grupp går inte bara ut och presterar ur tomma intet om ingen med övergripande ansvar håller i spakarna och får ihop pusslet.

För en utomstående är det svårt att dra någon annan slutsats än att det här är ett lag som spelar bra när spelarna får feeling och det "råkar" kugga i. Men att avsaknaden av ledarskap gör att slumpen avgör detta. Så gigantiskt är gapet mellan hur bra det här laget kan spela enstaka matcher men hur illa det ofta kan se ut
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: vi får väl tacka IKO att hoppet lever men då har vi inte råd med fler plattmatcher som igår. Vi måste höja lägstanivån, så kanske kanske det finns ett litet hopp om att knapra in poäng och sätta lite nervdaller i Malmös stjärnor.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: Hur frestad? ;) Nä men det där resonemanget kan jag köpa mer av. Ska jag välja en person(er) som är mest ansvariga för hur spelet ser ut så blir det självklart Freddan och Ante eller hur nu fördelningen av ledarskapet ser ut. Alla iblandade är dock med och bidrar till hur spelet ser ut.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
MIF ser ut att förlora.. Men känns som det kvittar, för hur många chanser har vi inte haft denna säsong att klättra och vinna sk 6 poängsmatcher som vi sumpat?
Kommentera