1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581690 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2277656

Sv: Apropå nånting...
Ser att ST funderar precis som vi varför Åberg spelar på Ratties position i PP. Svaret från Freddan är att det bestämmer spelarna själva men att dom nu ska prata om det.
Va?! tänkte jag o frågade kompisen som spelat i Väsby. Hur fungerar det i PP? Är det så?
Svaret var Ja. Spelarna kommer själva överens om hur dom ska styra upp PP o positioner.
Hans tanke ang vårt PP är nog att spelarna kommit överens om att Åberg tar Ratties plats och Rattie tar backplats för att på så sätt få 2 vassare avslutspositioner eftersom båda har bra skott. Men sånt kan ta lite tid att spela in, sa han.

Vi har inte mer tid till förfogande. Därför måste vi se över den här uppställningen... Vi har inte tid att vänta på att det ska kugga i.

F.ö anser jag att det här måste vara Freddans sista säsong i Timrå IK oavsett hur det går. Vi kan inte ha en tränare som spelar HA hockey i SHL. Han är ingen SHL tränare. Punkt slut. 100% säkert!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Hahl Bundy 2.0: nog för att Rattie har ett bra skott men han är ju inte direkt känd för att bomba in distansskott i krysset. Jag hade velat höra den dialogen:

Åberg: Rattie jag vet att du gör mål i nästan varenda pp från samma kant varje gång och det hjälper oss att vinna matcher och KHL-klubbarna kommer böna och be för att få signa dig om du fortsätter så här. Skulle du kunna tänka dig att överlämna den platsen till mig istället?

Rattie: Visst, jag bryr mig inte.🤠


Freddan: 🤡
Ante: 🥶
Nubben: 🤯
Torines: 😵‍💫
Supportrarna: 👹👹👹👹
Målsnittet: ⬇️

Åberg: 😎
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Inga matcher mot Rögle!!!
Stäng ner skiten!!!
Vårt matchtempo ras ännu mera nu 😖😵‍💫
Kommentera