1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

577968 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2277851

Sv: Apropå nånting...
Nisse på Mon or: Tror jag passar på Fagervall ändå. Vad jag hört han snacka på poddaroch sådär så är bygga grupper det han brinner mest för. Känslan när man hörde han snacka var att han kanske inte är den taktiker vi behöver. Sen visst kan en sån tränare kanske funka i det korta perspektivet om vi vill ha in ny energi till gruppen och överleva denna säsong.

För framtiden ser jag gärna nån liknande förmåga som Filander, som kanske varit andrefiol men har mer modernt tänk och är redo att axla en huvudtränarroll och brinner för det.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Sputnik: man kan säga mycket om Fagervall men han står åtminstone inte och garvar och snackar julbord i matchintervjun efter en dundertorsk när laget ligger sist i tabellen va. Det gör han inte. Och jag tror inte att spelarna får bestämma på vilka positioner dom ska spela under Fagervall va.

Sen kan du ha rätt om kort/långt perspektiv men det är en kortsiktig lösning vi måste ha först och främst. Nån som kan samla gruppen och rädda säsongen va.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Sputnik: för mig gäller det korta perspektivet just nu, fram till sista kvalmatchen. Nästa säsong vet ingen något om. Allra minst Timrå IK.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Sputnik: Jag och SMÅLAND tar över Rabbuslingarna. Tioprocentig öl i "vattenflaskorna". Alvarez får ny energi. Känslan av Lilla Torg...
Kommentera