1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581768 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2279307

Sv: Skellefteå AIK - Timrå IK 2022-01-20
Sputnik: man är ju bra nyfiken på hur man rättfärdigar Lodins slash som inte har minsta chans i att rendera i något bra alls, inte momentum, inte puck vinst, absolut ingenting, bara onödigt. Vad får det för följder? Jag drömmer om att man får en utskällning a la Full Metal Jacket bortom alla kameror och allt mjukt "vi drar på oss för många utvisningar va"
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Skellefteå AIK - Timrå IK 2022-01-20
Propagandus: Lodin är grym i sina bästa stunder men ack så omogen i sitt uppträdande. Vet inte hur många gånger denna säsong han dratt reptilhjärneutvisningar. Fast å andra sidan är det uppfriskande med spelare som är involverade i lite gnabb, men han hade kunnat vara lite kyligare kan man tycka. Kanske fått utlopp genom verbal psykning eller något.
Låst ämne

Sv: Skellefteå AIK - Timrå IK 2022-01-20
Propagandus: Ja alltså vet inte vad folk tänker, krav måste få finnas och konsekvenser måste tas när man inte gör ett bra jobb, oavsett vad som står på tröjan.

Manner i Brynäs tänker man är en helylle kille och att allt skall vara frid och fröjd med total harmoni. Men minns för några matcher sen då Manner och Rödin öppet stod och gormade på varandra efter ett byte eller liknande. Det han däremot verkar fått in är att sälja in en spelide och fått spelarna att köpa det rätt av, till varje pris.

Vill spelarna bli nått så måste de klara höga krav och att bänkas till och med om man gör bort sig, alicka såren och lära sig av sina misstag. Annars kommer tiden i NHL och KHL bli en chockernande överaskning för spelarna som drömmer sig dit..

Hallam, Rönnberg, Bulan Berglund etc, ja det är framgångsrika tränare med hög kravställning av sina spelare, för att ta ett exempel.
Låst ämne