1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580630 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2281712

Sv: Apropå nånting...
doubleT: Som väl är så verkar Omikron varianten betydligt mer "lättsam". Ändå problematiskt med tanke på hur smittsam dem ändå är. Frågan är hur man skall få ihop SHL schemat.. lär ju inte vara sista vändan av covidutbrott heller är känslan..
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Sputnik: Nåja Nubben, ge oss en smällkaramell som plåster på såret nu då!

Haha tror dock inte folk har förstått det här med Timrås Esport lag. De skulle ju på fredag presenteras en så kallad E-bomb, som är relaterat till just till Timrås Esport lag.

Såg på Timrås facebook att man missförstått grejen och tror Timrå kommer presentera typ Dahlen eller Lander. Antiklimax i så fall.. 😅
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Går det att se nåt positivt med att slippa FBK och LHF just nu? Borde vara "lättare" med LHC, VLH och Örebro nästa vecka om de går över snabbt?
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Jag som såg fram emot matchen mot FBK något otroligt. Hade precis lyckats spana in att de har nästan lika uselt corsi som oss, har katastrofdåligt PP och ingen underprestation enligt PDO. Samtidigt så har vi presterat bra defensivt på sistone. Hade varit intressant att se hur den bortamatchen blivit. Jaja, covid-paus nu igen. Och som sagt lär inte vara sista gången...
Kommentera