1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581771 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2302838

Sv: Linköpings HC - Timrå IK 2022-03-03
Olle: jag säger bara vad statistiken säger för många i det här forumet skyller på domaren match ut och match in när statistiken av verkligheten är annorlunda. Vi är laget som har femte mest chanser i PP i hela serien vilket inte direkt speglar vad personer här uppfattar det som. Insatswn från Timrå var bedrövlig idag vilket borde svida mer i ögonen än ett gäng domartabbar som var lika många åt båda håll. Kändes som att hela laget var förkylda, vi var inte med på isen idag.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Linköpings HC - Timrå IK 2022-03-03
jeppe_TIK: det är så klart inte domarens fel att vi förlorar matchen men mönstret känns igen. Vi åker på en rad tvåminutare, motståndarna får mala ner oss och behålla momentum. I slutet av matcherna när vi jagar så släpper domarna några utvisningar på oss eller rent av ger oss nåt pp och sen vänder man blad. Som att det skulle vara rättvist på något sätt. Problemet när domarna inte är konsekvent genom hela matchen är ju att det är sämre att bli kompenserad i slutet av matchen när man fått slita dubbelt i en massa boxplay istället för att bli kompenserad direkt, då man har chans att vända matchbilden och ta över spelet. Det retar mig att ett Powerplay ska kompenseras med ett uteblivet boxplay. Det är inte samma sak. Ett pp ska kompenseras med ett pp, inte med ett uteblivet bp.
Låst ämne

Sv: Linköpings HC - Timrå IK 2022-03-03
jeppe_TIK: Vi förlora inte för domaren idag. Vi förlora för vi var slarviga så in i helvete och trodde det bara var att ställa ut skridskorna. Aja smält det här också kör vi på lördag i ett kokande NHC igen. Bättre stämning än det biblioteket man fick lyssna på idag
Låst ämne