1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582191 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2303685

Sv: Apropå nånting...
Sådär ja! Nu när MrMadhawk fått Timrå ur balans i och med vad jag själv tror är helt osanna rykten om Nubben, så kommer Timrå göra plattmatcher idag och imorgon.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Ja det är helt klart fake news, med enda syftet att störa oss när nu kampen kring strecken ska avgöras. Tyder på att det är väldigt pressat i och kring malmö just nu.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
DenRöda: Om nu Nubben mot all förmodan går till Hv så kan ni göra Freddan till Sportchef den rollen kanske passar honom bättre än att stå i båset.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
DenRöda: Efter Podden med Nubben och intervjuer i tidningar så tror jag heller inte så värst på det där med HV i dagsläget. Är väl Madhawk som drog igång för att han är rädd att hans Favvolag MIF kommer åka ur och att han måste börja bevaka hockey i HA istället för de stora grabbarn. 😛

Tror nog Nubben har för mycket spännade saker på g om vi håller oss kvar för att lämna i detta nu. Att han skulle lämna för att folk skrivit saker i affekt verkade han inte ta allt för hårt, han sa ju själv att han kanske inte är Guds bäst barn i det ämnet heller och kan brinna till då och då.

Med det sagt så känner jag ändå att det börjar närma sig tiden då vi bör klippa navelsträngen med Nubben för att ta nästa steg in i framtiden. Däremot ser jag gärna att han är kvar nästa säsong och att han typ redan nu deklarerar att han kommer lämna därefter. Då finns god tid för att nyrekrytera och att "skola" in den nya sportchefen i föreningen.
Kommentera