1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581659 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2303701

Sv: Apropå nånting...
Sputnik: Exakt så tänkte jag också. Jag tänker mig att man kan anlita en smart person som brinner för att bygga lag och som kan principerna av hockey. Behöver inte vara lokal anknytning. Sen vill jag att denna person går under nubben åtminstone 1 år som du säger, eller 2 för att se om denna person är något att ha och att lära känna den riktiga kulturen hos oss. En hjälpreda och framtida stjärnsportchef med nubbens kontaktnät samt att fixat eget kontaktnät under tiden. Tar vi bara in nån ny sportchef bara sådär finns ju risken att ekonomin blir skit samt att spelarna som kommer inte håller.

Sen är det väl säkert så att nubben har en stark känning av att Emil och dubbel-Anton är på g hem och det blir ju nästan en automatisk plats i shl av det.


Angående Paigin så finns det en chans att ha honom kvar här nästa år också. Jag har för mig att jag läst någonstans att kontraktet med torpedo upplöstes helt iom flytten hit. Sen har jag läst att det inte är så, men då Rubeln är så sjukligt låg just nu så kan man säkert försöka köpa ut honom.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Någon som vet vilken bar alla tik08 ser matchen på? Är nämligen i huvudstaden med ett gäng.
Kommentera