1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582910 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2307169

Sv: Djurgårdens IF - Timrå IK 2022-03-08
Barkborren: Vi borde vunnit förra matchen mot Djurgården,tyvärr vek vi ned och släppte in dem helt självmant och fortsatte vika ned oss i denna match. Finns ingen som bryr sig i laget och då kan man låta Djurgården härja fritt bäst dem vill. Var är fysiken, var är timeouterna var är jävlaranamma för att vända 0-2? Ser det inte
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Djurgårdens IF - Timrå IK 2022-03-08
Labban: Det som irriterar mig allra mest, förutom ledarskapet, är hur jävla rädd alla spelare är inför att ställa dit kroppen istället för att peta lite med klubban? Va är snittvikten i laget? 85kg? Kliv förhelvete dit med kroppen och gör vad som krävs för att sätta stopp för spelare, skitsamma om du åker på propp som gör att du själv ramlar. Du har rubbat momentumet för motståndaren. Tacklings generalen Svensson har ju tappat lite i tacklingar också senaste matcherna? Nä, MYCKET rejälare spel och framförallt fysik kring eget slott är det som krävs. Ingen ska få komma in i närheten av JJ smärtfritt. Både DIF och MIF är som blodtörstiga vargar in framför mål så oavsett motstånd i kval så gäller det att kliva upp tjugisjutton steg i närkamperna framför egen målvakt. Hoppet är det sista som överger en, kom igen och slut upp nu i NHC! Vårat stöd behövs!
Låst ämne

Sv: Djurgårdens IF - Timrå IK 2022-03-08
Hoppas på riktigt att Nubben gjort sitt här efter den här säsongen. HV får mer än gärna ta honom. Men utgår då naturligtvis att det finns en beredskap och plan i föreningen isf.

Om jag tror på det själv? Inte jättemycket nä.
Om jag tycker att Timrå som förening består av handlingsförlamade lallare som springer runt i Nubbens koppel? Ja ungefär så.
Om jag tror att handfallheten hos övriga är total om Nubben drar? Jajemen. Pappa överger oss typ. Vad ska vi göra?? Vad ska vi göra??
Låst ämne