1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581367 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2310274

Sv: Apropå nånting...
Om vi är besvikna och känner tomhet så lär det ju inte vara i närheten av vad man just nu upplever i DIF-lägret. Både i föreningen och hos supportrarna.

Jag har även en förhoppning att de kommer bli sjukt uppskrivna och att en känsla hos dem av övertro på sin egen förmåga gentemot oss får fäste. Inget snack om vilket lag som kommer att få jobba med ödmjukheten.

Vi har dessutom överlägsen kval-vana jmfrt med DIF.

Jag säger inte att något av detta garanterat är fördelar för oss men det borde vara det. Sedan finns det andra parametrar som inte talar till vår fördel men de lämnar jag därhän f.n.

Olyckskorpar har jag mfl varit så det räcker, åtminstone jag tycker att det är aningens tidigt att kissa i byxorna och på förhand lämna över SHL-platsen till DIF.

Vi är många här som har klara åsikter om vad som borde gjorts annorlunda. Jag står ff fast vid dem men eftersom de inte gjorts eller kommer göras så får man försöka släppa det energiutsläppet och fokusera på det som räddas kan
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Troligtvis spelar vi kval, det är extremt hög sannolikhet på det. Där och då måste vi sikta på att få momentum, att just vinna första matchen - speciellt om det är borta.

Alternativt så får vi böna och be att Wennerholm utmålar Timrå till laget som åker ur.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: Tyvärr klar fördel Djurgården de har en tränare inte en chans att klara ett kval med Freddan. Det ska vara om Nubben agera och fatta att en ny måste in inför kvalet vilket föga är troligt kompis är kompis i en liten klubb där ändras ingenting
Kommentera